Maak kennis met ons team

Support App is de overkoepelende organisatie van meerdere van onze platformen. Een overkoepelend platform dat wereldwijd wordt gebruikt om bedrijven/organisaties efficiënter en kostenbesparender te maken. Ons team bestaat uit jonge creatieve en gemotiveerde mensen. Met de Support App hebben we een nieuw systeem ontwikkeld dat jouw bedrijf/organisatie voorziet van 24/7 support.  Denk hierbij aan levering van support, clouddiensten, contracten, inspectierapportages, chatfuncties en dergelijke. Support App zorgt ervoor dat alle functies optimaal met elkaar samenwerken op een gestructureerde, professionele wijze. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met ons team!

Pim van de Walle

Founder & Owner

De support app is in eerste instantie ontwikkeld voor de bouwsector. Daarnaast hebben we deze ook ontwikkeld voor de vastgoedsector en nu hebben we een platform ontwikkeld dat voor ieder bedrijf inzetbaar is. Benieuwd? Neem contact met ons op!

Krishian Visser

Project Manager

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor Support App. Ik probeer hierbij iedereen te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Wij helpen jou graag bij het realiseren van het digitaliseren van uw processen binnen het bedrijf! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur mij een bericht, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Juul van den Bungelaar

Assistent Project manager

Als assistent projectmanager ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en monitoren van alle interne processen die te maken hebben met de support app om deze zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. Bent u benieuwd naar de hoe wij uw bedrijf kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op!

Luuk Hammega

Sales

Innovatie is essentieel in de tijd waarin we leven. De consument verwacht steeds meer van organisaties op het gebied van klantenservice. Hiervoor is de Support-App in het leven geroepen. Ik ben Luuk Hammega, verantwoordelijk voor de sales en marketing binnen de Support-App. Bent u al bereid om te innoveren? Ik help u graag bij de mogelijke vraagstukken omtrent innovatie en hoe de Support-App hieraan bij kan dragen.

David van Leeuwen

Sales

Als sales en marketing representative help ik met het realiseren van zorgeloze processen binnen jouw organisatie. Geen enkele organisatie fungeert hetzelfde, met deze gedachte zorg ik voor de juiste implementatie van de Support-App. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!  

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken