Maak kennis met ons team

Support App is de overkoepelende organisatie van meerdere van onze platformen. Een overkoepelend platform dat wereldwijd wordt gebruikt om bedrijven/organisaties efficiënter en kostenbesparender te maken. Ons team bestaat uit jonge creatieve en gemotiveerde mensen. Met de Support App hebben we een nieuw systeem ontwikkeld dat jouw bedrijf/organisatie voorziet van 24/7 support.  Denk hierbij aan levering van support, clouddiensten, contracten, inspectierapportages, chatfuncties en dergelijke. Support App zorgt ervoor dat alle functies optimaal met elkaar samenwerken op een gestructureerde, professionele wijze. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak kennis met ons team!

Pim van de Walle

Founder & Owner

De Support App heb ik in eerste instantie ontwikkeld voor de bouwsector. Inmiddels wordt het systeem wereldwijd gebruikt. Ik merkte vervolgens dat de vastgoedsector ook behoefte had aan een soortgelijke tool. Naar aanleiding daarvan hebben we een platform ontwikkeld voor zorgeloos vastgoedbeheer. Benieuwd? Neem contact met ons op!

Krishian Visser

Project Manager

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor Support App. Wij helpen jou graag bij het realiseren van zorgeloos vastgoedbeheer! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur mij een bericht, dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Sander van Bilderbeek

Sales & Strategy Manager

Win-win, het verhogen van klanttevredenheid en het vitaler inzetten van je werknemers. Als sales & strategy manager help ik jouw organisatie deze doelen te bereiken. Ik zal ervoor zorgen dat de app optimaal wordt gebruikt door een implementatie traject te verzorgen. Zit je met vragen of ben je razend enthousiast over het concept? Neem dan telefonisch contact met me op of kom gezellig langs op kantoor.

Yannic van de Klundert

Operational Manager, communicatie & multimedia designer​

De Support App is ontwikkeld om de communicatie tussen klant en beheerder bij problemen soepeler te laten verlopen. Als operational manager, communicatie- en multimedia designer ben ik werkzaam om voor jouw de best mogelijke applicatie te ontwikkelen en te optimaliseren voor jouw bedrijf!

Stijn Kamp

IT developer

Als hoofd IT-Developer voer ik samen met mijn IT-team de ontwikkeling van het Support App platform aan. Zowel het dashboard waar jij als beheerder in werkt, als de app voor jouw gebruikers of klanten zijn door mij en mijn team ontwikkeld. Onze IT-kennis en motivatie zorgt ervoor dat het Support App platform altijd en overal goed werkt!

Tom Schonkeren

Junior Project Manager

Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functies binnen de Support App. Ik fungeer als vertaalslag tussen het ontwerp en de daadwerkelijke uitvoering hiervan. In samenwerking met onze IT-afdeling zorg ik ervoor dat de applicatie onderhouden wordt.

Ryley de Jong

Sales and marketing representative

Als sales and marketing representative probeer ik voor jouw de beste deal te realiseren. Ook probeer ik jou en jouw klanten zo veel mogelijk te helpen waar nodig zodat de algehele klanttevredenheid omhoog gaat. 

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het beste paket te zoeken

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken